Normaal gesproken zijn het exen die uit het water komen gelopen of het testen van je relatie door middel van een leugendetector – niets is ons te gek. Tot we het programma ‘I Wanna Marry Harry’ tegenkwamen. De vrouwen in dit programma denken namelijk dat ze gaan trouwen met Prins Harry. What! 

I Wanna Marry Harry
I Wanna Marry Harry

Vrouwen denken dat ze met Prins Harry daten

Inmiddels is het wel duidelijk dat wij ervan houden om naar de meest bizarre programma’s te kijken. Uhm, mensen die met exen in een villa opgesloten zitten of met een wildvreemde trouwen. Toch waren we in shock toen we Rijk Hofman over het programma I Wanna Marry Harry hoorde praten.

I Wanna Marry Harry

Voor degene die het programma niet kennen volgt hier een korte samenvatting: het programma ‘I Wanna Marry harry’ werd in 2014 uitgebracht door Fox. Het is dus al vrij oud en geen wonder dat je het niet kent. In deze show gaan 20 vrouwen de strijd aan het hart van Prins Harry te veroveren, althans, dat denken ze. Dit is natuurlijk niet de echte Prins harry maar een look-a-like. Hoewel de meeste dames daadwerkelijk geloofden dat ze met Prins Harry aan het daten waren, trapte ze er niet allemaal in. Één kandidate vertelde later aan Cosmopolitan dat ze een neppe psycholoog hebben ingehuurd. Ze wilden met je praten om je te overtuigen dat het daadwerkelijk Prins Harry was. Bizar!

Helaas is de show na vier afleveringen van de buis gehaald omdat hij niet in de smaak viel. Een half jaar na het programma trouwde de echte Prins Harry met de Amerikaanse actrice Meghan Markle, net als de winnares van dit bizarre programma. Coincidence? Guess not.

Lees ook: Nieuw op Netflix: datingprogramma Love Never Lies