Nadat Quentin en Channah Koerten voor een lange tijd een relatie hadden, hebben de twee er nu definitief een punt achter gezet. Channah werd al eens gespot met een andere man, maar Quentin daarentegen niet. Tot vandaag, aangezien hij volgens een juicekanaal samen is met een nogal bekende zangeres.

Quentin reactie op Louisa Echte Meisjes in de Jungle
Bron: @qimsbb

Quentin en Channah

Channah en Quentin zijn bekend van hun deelname aan Ex on the Beach. Samen hebben ze een dochtertje en zoontje, genaamd Rumi en Tiger. Het stel is al meerdere keren uit elkaar gegaan, omdat Quentin zijn ogen niet van andere vrouwen kon afhouden. Channah wilde het liefst huisje-boompje-beestje, maar ze heeft besloten dat het beter zo is. Ondanks de relatiebreuk, hebben de twee nog steeds contact en zorgen ze voor een goede band voor de kinderen.

De twee zijn naar eigen zeggen nog erg goed bevriend, maar gaan ieder hun eigen weg. En daarbij horen natuurlijk ook nieuwe flings en dates…

Gespot met bekende zangeres

Het lijkt erop dat Quentin het wel heel gezellig heeft met de bekende zangeres Sarita Lorena. De twee werden namelijk volgens RealityFBI samen gespot in Rotterdam. “Quentin liep gister knuffelend, hand in hand in Rotterdam Alexandrium met Sarita Lorena”, klinkt het bericht op het juicekanaal.

“Hij had nog parfum voor haar gekocht bij ICI Paris”, vervolgt de gossip. Ook worden er reacties van Sarita gespot onder de foto’s van het zusje van Quentin.

Of de twee écht samen zijn? Dat weten we niet zeker. Het blijven uiteraard speculaties en gossips. Wel hebben Quentin en Sarita elkaar héél snel ontvolgd op Instagram. Hmm…