Ramon is samen met Melanie het Temptation Island avontuur aangegaan. We kunnen zien dat Ramon de Temptation aangaat, want tijdens de date met Lisa gaat het er heet aan toe. Is er iets aan het opbloeien tussen de twee?

ramon
Bron: Temptation Island: Love or Leave

Date

Omdat Melanie en Ramon later het programma inkwamen, konden zij niet mee op groepsdate. In plaats daarvan gingen zij met een single op date, zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen. Melanie koos voor Tony en Ramon koos voor Lisa. Enne, tijdens de date met Lisa ging het er heet aan toe. Hij kreeg het erg warm van Lisa tijdens de massage. “Ik trok m’n shirt gelijk uit en ging liggen”, vertelde Ramon. Hij gaf Lisa nog een tip: “Ik hou wel van een beetje hard.”

Lisa vertelt achteraf dat ze niet helemaal begreep wat Ramon met de opmerking bedoelde. “Het mocht van hem steeds harder. Ik weet ook niet wat hij daarmee bedoelt. Als hij maar niet hard wordt.” Verder vertelt ze dat ze de opmerkingen van Ramon een beetje vreemd vindt. “Persoonlijk zou het mij wel te ver gaan als mijn vriendje zulke opmerkingen zou maken, omdat je toch bewust aan het flirten bent en intieme dingen probeert uit te lokken.” Nadat de rollen werden omgedraaid vertelde Ramon dat hij de date geweldig vond. “Ik blijf ook gewoon een man, dus het wordt dan toch een beetje warm. Een bepaalde aantrekkingskracht is er wel. Je merkt wel dat er een beetje spanning bij komt kijken.”

‘De relatie staat op klappen’

Het is overduidelijk dat Ramon gebruikt maakt van zijn tijd in Temptation Island, maar voor Melanie geldt hetzelfde. In beide villa’s was er een feest. Terwijl alle meiden naar bed gingen, kwam Melanie nog even springen in het zwembad bij de single mannen. “Ik denk dat de relatie van Melanie en Ramon op klappen staat. Ik vind Melanie niet het type voor Ramon. Ik had naast Melanie wel een echte man verwacht”, zegt Yesse over Melanie.

Single Chevalier is het hiermee eens. “Melanie is een beetje een flirt. Dat is niet erg, ik weet niet of Ramon dat weet van haar. Maar ze gaat er echt vol voor.” Beide gaan ze de temptation aan, maar zullen ze de ultieme relatietest ook overleven? We zullen in de volgende aflevering zien hoe dit verder gaat.

Lees ook: Kijkers Temptation Island reageren massaal op kampvuurbeelden LesterĀ