Het is al wekenlang talk of the town: de verhouding tussen Monica Geuze en Rijk Hofman. Zijn de twee aan het daten, hebben ze inmiddels al een relatie of houden ze het gewoon bij een vriendschap? De reactie op deze foto zegt wat ons betreft meer dan genoeg.

monica geuze
Bron: @monicageuze

Monica Geuze en Rijk Hofman

Al tijdens Koningsdag werden Rijk en Monica intiem gespot en sindsdien gaan de gossips over het tweetal maar door. Zo werden ze samen gespot bij meerdere feestjes én vertelden de twee allebei in een andere podcast dat ze aan het daten waren. Zo vertelde Rijk dat hij met iemand aan het daten was die al een kindje uit een vorige relatie had (ehm, dit kan Monica zijn?). En Monica deelde op haar beurt weer dat ze aan het daten was met iemand die haar heel jong liet voelen (dit kan Rijk zijn, right?).

Al met al waren het geen feiten, totdat RTL Boulevard aan Monica vroeg hoe de vork in de steel zat. “Ik zit in een bepaalde era, en I love it“, wist Monica te vertellen. “Rijk is fantastisch, dus waarom zou ik dat onder stoelen of banken steken? Ik ben ik, hij is hij. Iedereen mag zijn wie hij wil.”

Reactie op Instagram

Stiekem vinden wij het wel lijken alsof er love in the air is. Onder een nieuwe foto van Rijk op Instagram laat Monica een nogal verliefde reactie achter. “Zooooo hallooow😍”, reageert de influencer bij het kiekje van Rijk met een ontbloot bovenlichaam. En eerlijk gezegd snappen we deze reactie van Monica wel, want Rijk ziet er erg goed uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rijk Hofman (@rijkhofman)

Bij deze verliefde reactie bleef het echter niet. Het afgelopen weekend genoten de twee namelijk van een festival en daarbij ging het er nogal romantisch aan toe. Aangezien Monica en Rijk natuurlijk tig fans hebben, belandde dit romantische momentje in een TikTok-video. Wij kunnen maar één ding zeggen: Monica en Rijk zijn zó leuk samen.

@maudrooijakkerss 😍😍😍😍 #monica #rijk #wishoutdoor2023 #broerspodcast ♬ origineel geluid – Maudje