Lees jij graag tijdschriften maar merk je dat je het minder vaak doet omdat alles bij elkaar niet bepaald goedkoop is? Then we’ve got good news for you. Readly is namelijk een soort Spotify of Netflix, maar dan voor tijdschriften. Je hebt de keuze uit 4.000 verschillende magazines voor een aantrekkelijke prijs.

magazines readily FEM FEM

Met de Readly app blader je niet alleen door de nieuwste magazines, maar met de app heb je ook toegang tot eerdere nummers. Ook hoef je nooit meer te sjouwen met een stapel tijdschriften, want alles kan gewoon via je telefoon of iPad gelezen worden – wat overigens ook nog eens beter is voor het milieu.

Hoe werkt het?

Readly werkt heel simpel. Je downloadt simpelweg de app en je hebt al toegang tot een enorme database aan tijdschriften. Je switcht eenvoudig tussen verschillende artikelen en klikt een tijdschrift weer weg als je er klaar mee bent. Met de zoomfunctie scan je alle hoeken van de pagina makkelijk door. En met de offline-functie download je voordat je op vakantie gaat alle tijdschriften die je wilt gaan lezen, zodat je ze onderweg ook kunt lezen als je geen internet hebt.

Voor maar €0,99 kan je Readly een maand lang uitproberen en heb je toegang tot de ruim 4,000 verschillende magazines in hun database. Mocht het je bevallen, dan kan je na een maand je abonnement verlengen voor een tientje per maand én kunnen nog vier andere vrienden of familieleden meelezen want met één account kan je (net als Netflix) vijf profielen aanmaken.

Bepaal zelf wat je leest

Fun fact: wist je dat de roddelrubriek de op drie na best belezen categorie onder mannen is? En dat is prima, want Readly oordeelt niet. Hier bepaal je namelijk helemaal zelf wat je leest. Van de Glamour tot Elle, Psychologie en Happinez – je leest al je favoriete tijdschriften eenvoudig in één app. Dus of je nu het liefst een magazine over auto’s of over fashion leest (of allebei!) – it’s up to you!

Met je telefoon in je hand of tablet op schoot in de tuin, op het strand of in de trein. De app van Readly heeft altijd de nieuwste magazines en via deze link kan je het voor een maand uitproberen voor maar 99 cent!