Waar de Real Housewives of Amsterdam zich normaal gesproken wanen in luxe, gaat één van de ladies compleet het tegenovergestelde doen. Niemand minder dan Maria Tailor gaat meedoen aan het programma Special Forces VIPS.

the real housewives special forces vips
Bron: Videoland

Special Forces VIPS

Grote kans dat je wel eens hebt gehoord van het programma Special Forces VIPSZo niet, dan praten we je even bij. In het programma Special Forces VIPS gaan bekende Nederlanders en onbekende helden de uitdaging aan om loodzware militaire opdrachten te voltooien. Met ex-militairen als begeleiding is het een echte test om te zien waar je grenzen liggen.

Pittig is het in ieder geval, want in voorgaande seizoenen zijn mensen om verschillende redenen weggestuurd, zoals blessures, maar sommigen verlaten ook vrijwillig omdat ze het niet meer aankunnen. Alleen de echte die hards behalen de eindstreep van het programma.

Housewife Maria Tailor

Eén van de dames die in de seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam schittert, is Maria Tailor. Maria ziet er in de afleveringen van de Videoland-serie altijd uit om door een ringetje te halen. Perfecte outfit, uitgebreide make-uplooksgeföhnde haren en een matching tas voor iedere occassion. Daar komt nog bij, de beauty komt altijd te laat. Dat zal dan wel weer iets te maken hebben met haar o zo perfecte uiterlijk.

Je zou denken dat Maria haar geliefde Amsterdam liever niet verlaat, maar niets is minder waar. Volgens Yvonne Coldeweijer zouden we Maria terugzien in een nieuw seizoen van Special Forces VIPS. Enne, dat heeft Maria herself in de reünieaflevering van The Real Housewives of Amsterdam zelf ook bevestigd. Zo vertelt ze dat de opnames voor dit programma loodzwaar zijn geweest. Wil dat dan zeggen dat Maria het lang vol heeft gehouden in het programma? Wij zijn benieuwd!

yvonne maria tailor
Bron: @lifeofyvonne

Deze BN’ers doen nog meer mee

Onlangs werd er op het vliegveld van Schiphol een hele hand vol BN’ers gespot. Hier werden stiekem foto’s van geschoten, die vervolgens bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zijn beland. Enne, zij wist hieruit op te maken dat het zou gaan om een nieuw seizoen van Special Forces VIPS. 

Naast Maria zou ook Kim Feenstra een sprong in het diepe gaan wagen. “Volgens spionnen is onze beauty Kim Feenstra afgelopen weekend ook vertrokken naar de opnames van Special Forces“, stelt Yvonne. “Zij is zo OG ghetto dat ik denk dat zij heel ver gaat komen.”

Niet veel later deelt Yvonne nóg meer kiekjes vanaf het vliegveld, waar ook de gezichten van Bizzey, Demi de Boer, Harrie Snijders en Thijs Boermans op zouden staan. We moeten toegeven, het lijkt er inderdaad op dat deze BN’ers in beeld zijn, maar echt zeker zijn we er niet over. Wordt vervolgd!