Maria Tailor is een van de zeven vrouwen die schittert in de Videoland-serie The Real Housewives of Amsterdam. Nadat de reünie van het populaire programma werd gelanceerd, komt Maria naar buiten over haar haaraandoening, iets wat ze nog nooit eerder had gedeeld.

Maria Tailor Real Housewife of Amsterdam reünie haaraandoening
Bron: @mariatailor

The Real Housewives of Amsterdam

Het programma The Real Houswives of Amsterdam komt aan een einde, tenminste dat is wat we dachten. Vandaag heeft de Videoland-serie de eerste aflevering van de reünie online gezet. De reünie wordt geleid door presentator Carlo Boszhard. Hoewel het een gezellige boel had moeten worden, verklappen de eerste beelden iets heel anders. De realitysterren gaan behoorlijk los en ruziën behoorlijk met elkaar. De een vindt dat de ander naar een gesticht moet en de ander maakt een vrouw uit voor leugenaar. Het loopt dus aardig uit de hand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Haaraandoening

Nadat de reünie online is gekomen plaatst Maria een post op haar Instagram waar ze openhartig is over een onderwerp waar ze het in de media nog nooit eerder over heeft gehad, namelijk haar haaraandoening. Ze voelt zich na de aflevering genoodzaakt om er uitleg over te geven. “Het is nooit een geheim geweest want dierbaren om mij heen en de mensen waar ik mee werk weten ervan, maar ik was er nog niet aan toe om bijvoorbeeld de media erbij te betrekken. Wanneer ik stress ervaar, lijd ik aan haarverlies. Dit komt en gaat en is alleen aan de voorkant van mijn haar”, aldus Maria.

Ook laat de realityster weten dat haar haarlijn niet zo mooi en vol is als dat ze zou willen, haar wenkbrauwen zijn ook helemaal uitgevallen. “Dit is allemaal op te lossen met haartransplantatie, maar dat wil ik doen op een geschikt moment waarbij ik een stressvrij leven leid. In de tussentijd ben ik heel druk geweest om een manier te vinden om toch tevreden te zijn met mijn uiterlijk. Om mij zelfverzekerd te voelen tijdens fotoshoots, opnames etc. Ik draag geen pruik maar een CNC. Dat is een systeem dat heel plaatselijk gezet kan worden”.

Maria bedankt aan het eind van haar bericht de haarstudio die haar hierbij heeft geholpen. Ook laat ze weten dat ze een apart Instagram-account heeft aangemaakt waar ze dingen gaat delen over haar haren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Tailor (@mariatailor)

Lees ook: Real Housewife- Maria Tailor deelt shocking verhaal over woninginbraak