Awkward, spannend en (soms) helemaal geen succes: dat is hoe wij een eerste date omschrijven. Stel je voor dat dit ingewikkelde afspraakje zich dan ook nog eens voor een camera moet afspelen. Wij moeten er niet aan denken. Deze VIPS durfden het wel aan en zien we in de afleveringen van de speciale Valentijns-uitzending van First Dates. 

echte meisjes in de jungle (3)

First Dates VIPS

Valentijn is around the corner en dat betekent dat er weer een aantal heerlijke Valentijns-specials van ons favo programma aankomen. Om deze liefdevolle dag te vieren, kunnen we naar drie verschillende afleveringen van de First Dates: VIPS Valentijn-editie kijken. Daar doen – zoals je al vermoed – bekende Nederlanders aan mee. En dat zorgt voor heerlijke televisie.

Welke BN’ers doen mee?

Er doen verschillende VIPS aan het programma mee, namelijk Lesley Versprille, Baas B, Rikkie Kollé en D Vessbroz. Als kers op de taart zien we ook The Real Housewives of Amsterdam-deelnemer Tamara Elbaz in het programma terug. Met haar hilarische uitspraken in dit programma, kan dat niet anders dan heerlijke televisie worden.

Awkward momenten

De previews die de programmamakers van de aflevering delen, zijn in ieder geval hilarisch. Zo worden Lesley, bekend van Ex on the Beach en dus Tamara Elbaz door hun date niet herkend. Op de vraag: “Wat doe je voor werk?”, geeft Tamara een uitgebreid antwoord. “Ik verkoop mijn eigen supplementen”, begint ze haar verhaal. “En ik ben één van The Real Housewives of Amsterdam.”

De date van Tamara begint vervolgens keihard te lachen en roept: “Wat goed! Ik heb het helaas nooit gekeken.” Kortom: deze man had géén idee wie er tegenover hem zat. En als wij in Tamara haar schoenen hadden gestaan, dan hadden we dat ook totaal niet erg gevonden. Want eh… als iemand alles al over je weet, wat ga je dan tijdens een eerste date bespreken?

Kan je niet wachten om te kijken? Snappen we. De First Dates: VIPS Valentijn-afleveringen zijn te zien op 12, 13 en 14 februari om 19.25 uur op NPO 3.