Groot fan van realityprogramma’s als Echte Meisjes in de Jungle en Expeditie Robinson? Lucky you, er is namelijk een nieuwkomer onderweg waar je hart sowieso sneller van gaat kloppen. Realitysterren? Check. Drama? Dubbel check.

realityserie good luck guys overleven zonder filter
Bron: Amazon Prime

Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter

Als er een ding is waar wij als kijkers (blijkbaar) van smullen, dan zijn het overlevingsprogramma’s. Klinkt heftig, maar er zit een duidelijke reden achter. Verblijf je als deelnemer op een niet zo luxe bestemming? Dan is de kans groot dat je eigen persoonlijkheid in een rap tempo naar boven komt. Leuk doen voor de camera, terwijl je er al tien gebroken nachten op hebt zitten? Dat gaat je veel te veel energie kosten.

In Expeditie Robinson en Echte Meisjes in de Jungle hebben we kunnen zien dat zodra ieders true self naar boven komt, het programma alleen maar interessanter wordt voor de kijkers. En dat is precies wat er in het gloednieuwe programma Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter ook gaat gebeuren. Zware omstandigheden en dus veel juicy taferelen.

Twaalf influencers op een verlaten strand

In deze gloednieuwe serie van Amazon Prime reizen er twaalf influencers af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de normaal aan luxe gewende realitysterren in duo’s de strijd met elkaar aan. Het uiteindelijke doel? De overwinning en een giga geldprijs.

In duo’s moeten de realitysterren de strijd aangaan, om te kijken of ze echt de avonturiers zijn die ze zo graag willen zijn. Daar komt natuurlijk ook bij kijken: telefoons, internet en beautyproducten zijn verboden.

Wie doen er allemaal mee?

Voor dit gloednieuwe reality-pareltje zijn er heel wat bekende koppen opgetrommeld om mee te doen aan het programma. Zo gaan we de welbekende Terror Twins, aka Sharon en Esmee Ipema, in het programma terugzien. Ook zien we niemand minder dan EOTB’s Harrie Snijders, Love Island-ster Jotti Verbruggen, Temptation Islands Quentin, TikTokker Timon Verbeeck, influencer Monse Rima, TikTokker Quinn Bezemer, vlogger King Faisel, influencer Ziggy Krassenberg en TikTokkers Ricongelooflijk en Famous Morena in het programma terug.

Hoe dan ook: dit gaat juicy worden. En wat het nóg leuker maakt, is dat niemand minder dan Robbert Rodenburg het programma zal presenteren. De 8-delige realityserie Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter verschijnt op 27 oktober met drie afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering – exclusief op Prime Video.