Yes. Yes. YES. De romantische komedie met Kate Hudson en Matthew McConaughey uit 2003 komt terug! Ditmaal niet in de bioscoop, maar volgens Deadline is er een serie in de maak en zal het gelanceerd worden in april volgend jaar.

reboot how to lose a guy FEM FEM

How To Lose A Guy In 10 Days

Voor iedereen die de film niet kent, het draait om een reclameman (Matthew) die met een weddenschap moet bewijzen dat hij binnen tien dagen een vrouw verliefd kan laten worden. Hij ontmoet een schrijfster (Kate) die werkt aan een artikel over hoe je in datzelfde tijdsbestek van een man af kunt komen.

De reboot

Wat we tot nu toe weten is dat de serie een vergelijkbare verhaallijn gaat volgen, waarin twee personages moeten bewijzen dat ze monogaam kunnen zijn. Komiek Guy Branum is bezig met de film herschrijven voor de nieuwe serie wat te zien zal zijn op het nieuwe streamingplatform Quibi. Quibi is een project van filmproducent Jeffrey Katzenberg en het wordt verwacht dat het in april 2020 wordt gelanceerd. Het nieuwe streamingplatvorm zal niet alleen een serie variant van de populaire film lanceren, maar ze hebben ook al bekend gemaakt dat ze bezig zijn met projecten met onder andere Justin Timberlake, Tyra Banks, Zac Efron en Chrissy Teigen.

Nu al zin in! ??