Het is al een aantal dagen astronomische lente, en het weer doet gezellig mee. De zon laat zich van haar beste kant zien waardoor we toch meer zin krijgen in ijs. Red Band en Venco, twee hele populaire snoepmerken die bijna iedereen lekker vindt, zijn het hiermee eens. Ze creëerden een ijsje wat je zeker verkoeld tijdens warmere dagen met de smaken waar we van houden én die we gewend zijn.

Red band Venco ijsjes

Red band en Venco ijsjes

Precies 20 jaar geleden kwamen de Dropfruit Duo’s van Red Band op de markt. Deze combinatie van drop- en fruit-winegums was écht een succes. Nog steeds zijn deze overheerlijke snoepjes razend populair en iedereen heeft dit snoepje wel eens geproefd. Venco Schoolkrijt, same story.  Het dropje met een unieke smaak waar je U tegen zegt is uitgegroeid tot het gezicht van Venco. Om het 20-jarige jubileum te vieren hebben deze merken dit jaar een heerlijk ijsje op de mark gebracht. Red Band Dropfruit Duo’s-ijsjes bevatten de smaken sinaasappel, ananas en aardbei met de heerlijke droplaag die je gewend bent van Red Band. De Venco schoolkrijtijsjes bevatten een buitenkant van pepermunt, vanille en anijssmaak. De binnenkant is een kern van zacht drop. Do we need to say more?

Hoe eet je het ijsje?

Een rare vraag denk je misschien, we hebben immers allemaal weleens een ijsje gegeten. Toch hebben deze ijsjes een gebruiksaanwijzing, zodat je niks mist van de lekkere smaken die het ijsje bevat. Deze ijsjes moet je namelijk bijten. Op deze manier komen de verschillende smaken van fruit en drop het beste tot zijn recht. Zo krijg je alles wat je gewend bent van de snoepjes, maar dan een paar graden kouder.

Red Band Dropfruit Duo’s-ijsjes en Venco Schoolkrijt-ijsjes zijn nu verkrijgbaar bij Albert Heijn!