Michella Kox heeft voor de tweede keer meegedaan aan Echte Meisjes in de Jungle. In eerste instantie wilde ze niet meedoen, maar haar dochter wist haar over te halen. Toch konden we zien dat ze in de laatste aflevering graag naar huis wilde vertrekken. Maar waarom is ze uiteindelijk niet gegaan?

Michella Kox naar huis Echte Meisjes in de jungle
Bron: @michellakox

Het programma verlaten

In de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle, moest iedereen stemmen op wie het programma moest verlaten. Michella Kox en Channah Koerten wilden allebei graag naar huis. Channah omdat ze haar kinderen miste en daardoor vaak moest huilen. Michella Kox geeft achteraf aan dat ze ook haar dochter miste, en daardoor ook naar huis wilde gaan.

Toch besloot ze tijdens de stem ronde om niet op zichzelf te stemmen, maar op Channah. Wat daar de reden voor is, deelt ze op Instagram.

‘Ik miste mijn dochter’

Tijdens een Q&A in haar Instagram Story vraagt een volger: “Waarom ging je niet naar huis? Mocht dat niet?” Waarop Michella reageert met: “Ik wilde ook echt graag naar huis. Ik miste ook echt mijn dochter en mijn hondjes, maar er kon er maar één gaan, dus ik had pech”, schrijft Michella. Toch koos ze ervoor om in het programma te blijven. “Ik had mijn dochter beloofd dat ik niet zelf zou opstappen. Dus dat was geen optie, want ik wilde dat ze trots was. En als ik naar huis gestemd werd, kon ik er niks aan doen”, aldus Michella.

“Laos wilde me nog even niet kwijt! Dus opgeven was geen optie. Als ik die belofte niet had gedaan was ik na dag 1 al thuis. Zo vaak huilend wakker geworden met heimwee.”

Michella Kox naar huis Echte Meisjes in de jungle
Bron: @michellakox

‘Opgeven is geen optie’

Het is dus de dochter van Michella die haar in het programma weet te houden. In het volgende aflevering zien we wel dat Michella een akkefietje krijgt met Janice. De volgende aflevering van Echte Meisje in de Jungle belooft dus heel wat.