We hebben allemaal kunnen zien dat er in Married at first Sight: Match or Mistake weinig liefde is ontstaan. Toch vonden Toychyro en Laury wél de liefde bij elkaar. Het leek het dream couple van het seizoen, maar helaas is er aan dit sprookje toch een einde gekomen…

toychyro laury mafs
Bron: Married at first Sight

Toychyro en Laury

Kijkers van MAFS hebben kunnen zien dat ‘blind trouwen’ niet zo succesvol is. Het grootste gedeelte van de koppels besloot halverwege het programma al dat er geen sprake van liefde was – met verhitte discussies en ruzie tot gevolg. Aan juice was er in dit seizoen geen gebrek, maar van liefde was er helaas weinig sprake.

Toch zat er wel één koppel in het programma, waarbij er sprake van liefde was. Dream couple Toychyro en Laury leken een perfecte match en besloten ook aan het einde van het programma nog samen verder te gaan.

Uit elkaar

Eind goed al goed, dachten wij. Helaas kregen we in de reünie-aflevering van MAFS te horen dat het koppel helaas niet meer samen is. De relatie tussen Laury en Toychyro is finito vanwege een nogal pijnlijke reden. “Wij waren het droomkoppel van het programma, maar helaas zijn er dingen gebeurd waardoor we niet meer samen zijn”, begon Toychyro in de reünie-aflevering.

Waarom de twee uit elkaar zijn? Dat heeft volgens hem niets te maken met zijn verleden of wantrouwen, iets wat in het programma regelmatig ter sprake kwam.

Reden van de breuk

De relatie is volgens Toychyro ten einde gekomen door een fout van Laury. “Ik heb Laury al het vertrouwen gegeven. Uiteindelijk heeft ze mijn vertrouwen toch meerdere malen geschaad. Daarom heb ik een punt gezet achter het huwelijk.” Iets wat volgens Laury niet helemaal waar is, zij vertelt namelijk ook haar kant van het verhaal. “Er vielen wat dingetjes voor, waardoor we denk ik allebei dachten dat onze karakters toch niet zo goed bij elkaar pasten. (…) Ik heb het gevoel dat ook mijn vertrouwen geschaad is, door de dingen die zijn voorgevallen. Dat hij het andersom ervaart, mag natuurlijk. Iedereen heeft z’n eigen waarheid.”

Eén ding is duidelijk: de twee gaan niet meer als vrienden door het leven. “We zijn op dit moment niet echt on good terms. Niet dat we ruzie hebben, maar ik heb geen behoefte meer aan contact”, stelt Toychryo. Hmm…