De winter is voor ons gevoel al aangebroken, terwijl die officieel pas 21 december van start gaat. Maar met de winter associëren we de feestdagen, knusse straatverlichting, misschien wel sneeuw, en.. Schaatsen! Aangezien we in Nederland niet heel vaak op natuurijs kunnen schaatsen zijn er ook tal van plekken waar je op kunstijs kunt schaatsen. Deze regenboogschaatsbaan is dé schaatsbaan waar jij heen wilt deze winter.

regenboogschaatsbaan-rotterdam-femfem

Een ware lichtjesparade

In Amsterdam hebben we het lichtfestival die je kunt bewonderen door middel van een boottocht, in Eindhoven hebben we Glow, en in Rotterdam hebben we vanaf nu een regenboogschaatsbaan. Op het eerste gezicht lijkt de schaatsbaan niet heel bijzonder. Maar zodra de lichtjes aangaan en van kleur veranderen, heb je het gevoel door een regenboog te schaatsen. En je kunt eindeloos door deze kleurrijke lichtjesshow blijven schaatsen, want de baan bestaat uit een ronde van 400 meter. Wij weten wel waar we binnenkort gaan schaatsen!

Evenementen

Het schaatsen door een regenboog vinden wij al bijzonder genoeg, maar hiernaast organiseert de Schaatsbaan Rotterdam ook vele toffe evenementen. Zo vindt er 16 december een Silent Disco op de ijsbaan plaats en 24 december kun je mee schaatsen met de Santa Skate on Ice. Bekijk de website van de Schaatsbaan Rotterdam voor meer informatie en tickets. Wij zijn nu al fan.

Is schaatsen niet jouw hobby (wat we haast niet kunnen geloven), dan is deze super grote kerstmarkt in Amsterdam met alles erop en eraan misschien iets voor jou.