Een zonvakantie, een weekendje weg of een uitgebreide rondreis van vier weken. Hoe lang of hoe ver we ook weggaan, het liefst nemen we onze favoriete en mooiste items met ons mee, want vakantie is hét moment om wat meer tijd aan jezelf en je looks te besteden… Maar helaas moeten we selectief zijn en zijn er een aantal items die je altijd nodig hebt en je reis net iets comfortabeler, stijlvoller en fijner maken. En juist die dingen wil je wél inpakken.

@sincerelyjules
@sincerelyjules

Een mini parfum

Een kleine versie van jouw favoriete parfum mag niet ontbreken in je koffer, want een geur maakt veel compleet: je look, je beauty routine en ook je vakantie. Onze tip: kies voor een geur die je niet elke dag draagt, maar ga voor een nieuwe favoriet of een zomers parfum. Dit maakt dat jij je deze vakantie altijd blijft herinneren wanneer je deze geur ruikt.

De powerbank

Bij velen de absolute nummer een. Terwijl het eigenlijk erg is dat we volledig in paniek raken wanneer onze telefoon leeg is, want; hoe moeten we nu de weg weten en wat is het beste restaurant om te eten? Terwijl het soms veel leuker is om maar gewoon te zien waar je terecht komt. Maar omdat je nooit weet wat er gebeurt, is het toch wel handig als je telefoon altijd is opgeladen.

Hamamdoek

Licht van gewicht, je kunt hem klein opvouwen en hij is multifunctioneel. Of je hem nu gebruikt als dekentje voor de kou in het vliegtuig, als handdoek voor op het strand of als doek om je lichaam te bedekken als je een tempel bezoekt. De hamamdoek is overal geschikt voor.

E-reader

Hoelang je ook op vakantie gaat, dit is de tijd om boeken te lezen. En hier is een e-reader perfect voor. Hoe fijn het ook is om af en toe een fysiek boek in je hand te hebben, het neemt veel ruimte én gewicht in beslag. Met één e-reader heb je ontzettend veel boeken bij de hand. Ideaal voor je vlucht of je dagje strand.

Een slotje

Wanneer je slaapt in een hostel, even de zee in wilt of ergens anders bent waar de kans op zakkenrollers best groot is, dan komt een slotje altijd van pas. Bij veel hostels is het mogelijk om een slotje te lenen, maar wanneer dit niet het geval is kan het erg ingewikkeld worden om in een vreemde taal uit te leggen wat je wilt. Gewoon lekker zelf meebrengen dus. Onze tip: ga wel voor een cijferslotje, kan je het sleuteltje ook niet kwijtraken.

Een reisdagboek

Reizen is het perfecte voorbeeld van het creëren van herinneringen voor het leven. Maar hoe graag je het ook wilt, je kunt nooit alles onthouden. En hoe leuk is het om je verhalen later terug te lezen, voor te lezen aan je kinderen of alles lekker voor jezelf te houden en terugdenken aan die heerlijke tijd.

De perfecte bagage

En als laatst natuurlijk de perfecte bagage om al deze reis essentials in mee te nemen. Schoudertassen met veel verschillende vakjes zijn ideaal voor je trip, zo houd je al je spulletjes gescheiden en raak je minder snel iets kwijt. Ook een handbagagekoffer is ideaal om mee te nemen, deze is niet te groot en je hoeft er niet mee te sjouwen. Samonite koffers of SUIT SUIT koffers zijn bijvoorbeeld van alle gemakken voorzien. Ze zijn van goede kwaliteit, beschikbaar in verschillende kleuren en groottes én vaak met 4 wieltjes, wat het extra gemakkelijk maakt om je bagage met je mee te nemen.

Andere fijne reis essentials? Wij verzamelden ze voor je:

Nu wil je natuurlijk nog weten hoe je super goedkoop de wereld rond kunt reizen! Wij vertellen het je.