Na het hele schandaal rondom The Voice of Holland lijkt de relatie van Ali B en Breghje over te zijn volgens verschillende geruchten. Ali B zou namelijk contact hebben gehad met zijn bank en hebben verzocht Breghje alle toegang tot zijn bankzaken te ontzeggen.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Relatie van Ali B en Breghje over

De kans is groot dat de relatie van Ali B en Breghje over is, omdat de geruchten rondom het schandaal van The Voice of Holland op dit moment hot item zijnDe naam van Ali B wordt namelijk genoemd in de zaak. Volgens het roddelkanaal reality.fbi zou Ali B een verzoek hebben gedaan aan zijn bank om alle toegang die Breghje heeft tot zijn bankzaken te blokkeren. We weten overigens waar het roddelkanaal deze informatie vandaan haalt. Tot nu toe zijn het alleen nog maar geruchten. Gisteren liet Breghje nog weten dat ze gewoon nog bij elkaar zijn.

ali b
Instagram @reality.fbi

Aangifte tegen Ali B

Tot nu toe weten we nog weinig over het schandaal. Wel weten we dat er een aangifte is gedaan tegen Ali B. De aangifte zou gaan om machtsmisbruik en seksueel overschrijdend gedrag tijdens de opnames van het programma. Het Openbaar Ministerie zal verder onderzoek moeten doen om erachter te komen hoe de vork precies in de steel zit. Op dit moment ontkent Ali B alle beschuldigingen.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Er zijn op dit moment nog veel onduidelijkheden over zowel het TVOH schandaal als de relatie van Ali B en Breghje. Donderdag komt de aflevering van BOOS online. Deze zal waarschijnlijk meer duidelijkheid gaan geven over de gehele situatie rondom The Voice of Holland.

Lees ook: OMG! Gaat Ali B vreemd met deze Temptation Island-verleidster?