Begin dit jaar maakten we kennis met Dusty uit Ex on the Beach. En wat een verschijning was deze man. Dusty kwam na het programma terecht in een heftig scooterongeluk, en is nog steeds niet de oude. In een interview met Grazia vertelt hij hoe het nu met hem (en de dames) gaat.

Opfrissertje; wie is Dusty uit Ex on the Beach?

Dusty was één van de meest spraakmakende deelnemers uit ‘Ex on the Beach’ tijdens het afgelopen seizoen. Met alle single vrouwen op het eiland nam hij het er zeker van. We hebben dan ook iets meer gezien dan we stiekem wilden. Wat bleek? Dusty wilde eigenlijk de 100 bedpartners aantikken in de villa.

relatiestatus-dusty-ex-on-the-beach

Dusty heeft geen spijt aan zijn deelname aan ‘Ex on the Beach. “Ik heb een superleuke tijd gehad. Dit programma past echt heel goed bij mij, het is gewoon te vergelijken met hoe ik in het dagelijks leven uitga. Het draait bij mij altijd om vrouwen.” Ook vertelt hij over het taboe rondom slutshaming: “Er heerst een enorm taboe op het hebben van meerdere sexpartners. Ik ben tijdens Ex on the Beach heel open geweest over het aantal bedpartners dat ik heb gehad. Ik doe gewoon mijn eigen ding en leef mijn eigen leven. Samen met Lesley, die net zo is, hebben we door dit programma het taboe rondom slutshaming behoorlijk doorbroken.”

Wat is de relatiestatus van Dusty?

Dusty heeft het imago van een vrouwenverslinder. Dit was hij al voor zijn deelname aan het programma. Na zijn deelname is de aandacht die hij van vrouwen krijgt alleen maar toegenomen. Over de situatie zegt hij het volgende: “Ik word tijdens het uitgaan meegesleurd en meisjes fluisteren in mijn oor dat ze me zo graag willen. Dan denk ik: doe even normaal.”

Hoewel Dusty vooral zijn wilde kant liet zien op TV, noemt hij zichzelf een “trouwe hond”. Als hij verliefd is zit hij het liefst samen op de bank. Maareh, hoe zit het nu dan met zijn liefdesleven? Dusty heeft het volgende te zeggen: “Ik ben nu met een meisje aan het daten, maar ik weet niet of ik klaar ben voor een relatie. Ik merk dat ik er weinig tijd voor heb. Het is ook niet dat ik echt op zoek ben naar een relatie, ik vind het gewoon leuk als er iemand op mijn pad komt.”

relatiestatus-dusty-ex-on-the-beach

Lees ook: Is Ex on the Beach’s Jørney escort geweest in Dubai?