Helaas geen goed nieuws op de maandagochtend voor alle fans van La Casa de Papel. De releasedatum van het vierde seizoen is namelijk bekend gemaakt en we moeten toch iets langer wachten dan we hadden gedacht.

la casa de papel FEM FEM

De serie is vanaf het begin een regelrechte succes op Netflix. In het eerste seizoen maakte we kennis met El Profesor en zijn plan voor de grootste overval ooit. Het plan was tot in de details gemaakt, maar uiteraard liep het niet vlekkeloos. Afijn, een tweede seizoen en derde volgde, maar nu is het toch even wachten tot we El Profesor en zijn bende weer kunnen zien.

La Casa de Papel seizoen 4

Er waren geruchten dat we het vierde seizoen aan het begin van het nieuwe jaar konden verwachten, maar we moeten helaas toch iets langer wachten. Vanaf 3 april staat namelijk het complete vierde seizoen van de serie op Netflix. Dit hebben ze via onderstaande filmpje laten weten.

Gelukkig staan er genoeg andere films en series op de streamingdienst om ons tot 3 april te vermaken. Het tweede seizoen van You bijvoorbeeld, wat over een aantal dagen éindelijk online komt.