Alhoewel Meghan en Harry nu al ruim 9 dagen getrouwd zijn is er nog een hoop te doen rondom hun bruiloft. Zo is er nu een relletje gaande over de trouwjurk van Meghan. Volgens ontwerpster Emilia Wickstead is de Givenchy jurk namelijk een kopie van een jurk van haar.

trouwjurk Meghan Markle FEM FEM

Meghan, die vaker creaties van de Britse modeontwerpster Emilia Wickstead draagt (en schoonzus Kate overigens ook), ging voor elegant en klassiek in haar Givenchy maar Emilia was niet echt amused.

In een gesprek met The Daily Mail had Emilia het volgende te zeggen: “Her dress is identical to one of our dresses. Apparently a lot of commentators were saying, ‘It’s an Emilia Wickstead dress.'”

Zie hier de design van Emilia:

Maar daar bleef het niet bij. Ook had Emilia iets te zeggen over de fit van de jurk van Meghan. “If you choose a simple design the fit should be perfect. Her wedding dress was quite loose.”

Afijn, wellicht moet Emilia het positieve hiervan inzien. Alle dames die verliefd waren op de jurk van Meghan weten nu in ieder geval bij wie ze moeten zijn voor een jurk die er hetzelfde uitziet.

Lees ook: alles wat Meghan niet meer mag doen nu ze royalty is.