René en Annebel zijn sinds hun deelname aan Temptation Island verloofd. De twee zijn nog altijd smoorverliefd en kunnen geen dag zonder elkaar. Tijdens een Q&A beantwoorden ze de vraag of de twee een kinderwens hebben.

Hebben René en Annebel een kinderwens?
Bron: @annebelvisscher

Temptation Island

René en Annebel deden mee aan Temptation Island om te kijken of ze echt alleen liefde voor elkaar hadden. De twee waren destijds al vijf jaar samen en besloten de ultieme relatie test aan te gaan. Zowel René als Annebel deden heel goed mee met het programma. Ze leerden iedereen kennen en gingen de verleiding aan. Toch wisten ze het zeker: hun relatie is meant to be.

Tijdens het laatste kampvuur konden ze ook niet wachten om elkaar weer in de armen te sluiten. Dit was ook hét moment waarbij René Annebel ten huwelijk vroeg. En uiteraard zei ze volmondig ja.

Kinderwens?

Tijdens de eerste aflevering van Temptation Island gaf Annebel aan dat zij en René een kinderwens hadden. “Bij ons is er natuurlijk ook een kinderwens. Niet voor nu, maar voor over een paar jaar misschien.” Volgers zijn benieuwd of dat nog steeds zo is en stellen deze prangende vraag tijdens een Q&A.

Réne beantwoord de vraag met: “Annebel en ik hebben het hier vaak over gehad. Er is wel eens een moment geweest waarop we dat wouden, maar op dit moment liggen onze prioriteiten ergens anders. We zijn enorm druk met ondernemen en verschillende zaken. We vinden het superleuk om dingen op tv te mogen doen. Daardoor is ervoor nu nog geen ruimte. Wellicht in de toekomst!”

Hebben René en Annebel een kinderwens?
Bron: @rene.spoelstra