Super leuk nieuws voor René Watzema, hij krijgt samen met zijn vriendin Noa een eerste kindje. De RUMAG-presentator deelde dit in een interview met Shownieuws.

René Watzema krijgt eerste kindje zwanger

René Watzema wordt vader

René draaide er niet omheen in de Shownieuws-video. Het eerste wat we hem horen zeggen was: “Ik word vader.” Zijn vriendin Noa is nu 12 weken zwanger vertelt René. “We kunnen de kleine verwachten rond 19 september. Gelukkig gaat ook alles goed met de baby. Gisteren heb ik gehoord dat alles goed is, dat alles op de juiste manier groeit, dat er geen rare complicaties zijn en dat de bloedwaardes goed zijn”, vertelt René.

Heel erg spannend

Ondanks dat alles goed gaat, geeft René ook wel toe dat hij het allemaal heel erg spannend vindt. “Het zweet loopt over mijn rug nu ik dit zeg”, gaf hij al toe.

Toen er gevraagd werd waarom hij het zo spannend vindt, antwoordde hij: “Het is niet iets wat je neemt, het is iets wat je krijgt. Het is niet iets wat je beloofd is, maar wat je gegund moet zijn.” En hij sloot deze boodschap heel mooi af met: “Het is het meest bizarre en bijzondere gevoel wat ik in mijn korte bestaan heb mogen voelen.”

Instagram

Eerder vandaag liet René op zijn Instagram Stories al weten dat hij mooi nieuws te melden heeft. Hij schreef bij de foto: “Ik kom deze week met het allermooiste nieuws ooit!” Nu heeft hij ook een video op zijn Instagram geplaatst waarin te zien is hoe Noa het nieuws aan René vertelt. De rest van de video kunnen we de reacties van alle vrienden en familie op het goede nieuws zien.

In de caption van het bericht vertelt hij nog een keer hoe blij hij met het nieuws is. “En nu wordt onze grootste droom werkelijkheid. Iets wat zo bijzonder is, gaat gebeuren en dat deel ik met de liefde van mijn leven.”

Ook schrijft René dat hij het spannend vindt. “Het is doodeng, spannend maar we zullen je in september ontvangen met alleen maar liefde, kleintje!” Echt super lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door René Watzema (@renewatzema)