Spareribs, burgers en pulled pork mannenvoedsel? Zeker niet! Wij vrouwen houden net zo veel van een lekker stuk vlees op zijn tijd. Wij vonden hét perfecte restaurant in Amsterdam om je helemaal over te geven aan deze guilty pleasure.

pigs-and-punch-spareribs-femfem

Pigs and Punch

Een plek waar gezelligheid, vrienden, heerlijk eten én punch samenkomen: Pigs and Punch. Er hangt een gezellig sfeertje in het restaurant, dat meteen bij binnenkomst al duidelijk wordt door de lekkere muziek en de geluiden van mensen die een heerlijke avond beleven. Ook de geur van eten komt je bij binnenkomst al tegemoet, de mannen van de keuken staan namelijk al op je te wachten. Met een verdieping op de begane grond waar je heerlijk met je date kunt plaatsnemen en een benedenverdieping waar je hele vriendinnengroep los kan gaan, is er voor iedereen een plekje vrij.

pigs-and-punch-bar-femfem

Voor alle meatlovers en punchdrinkers

Niet echt voor vegans, want naast wat salade als bijgerecht, ligt de focus toch echt op vlees. Mals, sappig en smaakvol vlees. Laat de carnivoor in je naar boven komen tijdens je tweede date en geniet van de heerlijke malse spareribs die zo van het bot af glijden (waardoor je niet hoeft te kluiven, iets charmanter voor je date dus). De spareribs kun je afzonderlijk of op de ‘pig-out platter’ bestellen, wat een mix is van het lekkerste varkensvlees, ideaal om te delen met je date. En naast een ware pork heaven is deze plek ook het walhalla voor de punchdrinkers. De Godfather van de Utrechtsestraat, Sergej Fokke, geeft een nieuwe twist aan de combinatie van Pigs en Punch en wij kunnen je uit ervaring vertellen, die combinatie is goddelijk. Laat het vleesfestijn dus maar beginnen.

pigs-and-punch-punch-femfem

De kers op de taart

Wij vrouwen houden van desserts en natuurlijk hebben ze hier ook aan gedacht. Ga voor de ‘Crème de la crème brûlée’ of de ‘Holy Cannoli’; een cannoli gevuld met chocolademousse waarvan de naam zeker op zijn plaats is. Een perfecte zoete afsluiter van de avond. Een ding is zeker: de vrouwelijke vleeseter wordt bij Pigs and Punch in al haar behoeften voorzien.

 Next level uiteten? Ga dan een vorkje prikken bij een van deze meest bijzondere restaurants ter wereld.