Ben je gewend om lekker uit eten te gaan in Amsterdam Oost? Dan hoef je daar nu echt niet mee te stoppen! Ja, door het coronavirus wordt het onmogelijk om uit eten te gaan, dat weten deze restaurants ook. Gelukkig gingen ze niet bij de pakken neer zitten en brengen ze al dat lekkers graag onze kant op. Zo heeft al dat thuiswerken, vervelen en netflixen toch nog een smakelijk randje.

Met het lekkere weer van de laatste dagen denken we allemaal aan al die terrassen waar we nu op konden zitten. Ook gezellig met je lief uit eten en daarna het mooie Amsterdam Oost ontdekken was nu een hele leuke bezigheid geweest. Dat dit niet kan is natuurlijk hartstikke balen maar gelukkig zorgen horeca-ondernemers dat we tot die tijd niet vergeten hoe hun heerlijke gerechten smaken.

Rijsel

Samen met Rijsel breng jij de Franse keuken nu naar jou. Rijsel gelooft in heerlijk, betaalbaar no-nonsense eten wat normaal naar een nieuw level wordt gebracht door het prachtige interieur van het restaurant. Nu dat restaurant tijdelijk gesloten is brengt Rijsel hun klassieke gerechten graag onze kant op.

Jacobsz

Bij buurtrestaurant Jacobsz kan je elke avond je vertrouwde gerechten bestellen. Jacobsz werkt met een weekmenu zodat je elke keer opnieuw iets anders én lekkers te eten hebt. Bij het restaurant wat normaal gevestigd is in een monumentaal pand op de hoek van Middenweg/Ringdijk kan je nu dus de lekkerste gerechten afhalen.

 Stek Amsterdam

Bij Stek Amsterdam, aan de Wibautstraat, koken ze het allerliefst. Door deze bijzondere situatie pakte Stek het anders aan. Een dag in de week, deze week op vrijdag, bezorgen ze een heerlijk drie gangen menu bij je thuis in Amsterdam Oost. Ja, dit is ultieme verwennerij voor jezelf en de mensen om je heen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fijne Stek in Oost (@stekamsterdam) op

The Cottage

Bij The Cottage kan je normaal terecht voor heerlijk Brits comfort food. Nu heeft The Cottage zichzelf omgetoverd in een take away shop&deli waar je elke dag van 9 tot 19 uur terecht kan voor echt Cottage klassiekers. Scones, taartjes, eitjes en broodjes, met The Cottage kom jij deze bijzondere tijden wel door.

4850

Bij 4850 kan je terecht voor het eten wat de medewerkers van het restaurant het allerliefst eten wanneer ze niet werken. Een heerlijk kopje koffie of kardemombrood is bij 4850 vijf dagen per week af te halen in Amsterdam Oost. Bij 4850 kan je ook een  caffè sospeso bestellen, je besteld dan twee kopjes koffie om het andere kopje aan een medewerken van het OLVG te geven.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door 4850 (@4850nl) op

Woon jij nou dichter bij het centrum? Geen probleem! In het centrum valt er genoeg af te halen óf te bezorgen.