Love Island-deelnemer Lennert is een van de knapste verschijningen van dit seizoen. En dat is ook niet zo gek met zijn abs of steel, scherpe kaaklijn en zijn mooie donkere lokken. Maar die lokken heeft hij niet aan moeder natuur te danken, want de Islander onthult vorig jaar een haartransplantatie te hebben ondergaan.

Bron: @lennertegghe

Love Island

Love Island 2022 is nu al een tijdje afgelopen, maar tortelduifjes Fé en Lennert genieten nog elke dag van elkaar. We weten tenslotte dat Love Island niet altijd slaagt, maar tussen de lovebirds die op een mooie tweede plek kwamen, gaat het hartstikke goed. Ze zijn zelfs aan het nadenken over toekomstplannen, dit vertelden ze onlangs aan Grazia. “We hebben besloten dat we dan in België gaan wonen”, grapte Lennert. “Nee, we hebben helemaal niet besloten waar we dan willen wonen. Als we echt die plannen hebben, gaan we kijken naar wat voor voordelen Nederland ten opzichte van België heeft en andersom. Ik hoorde dat de huizen in Nederland heel duur zijn. Dat is al een minpunt voor Nederland”, grapte Lennert door.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fé Bolleboom (@fe_bolleboom)

Onder het mes

You may know me from Love Island… but did you know this? I did a hair transplant a year ago“, schrijft Lennert in zijn nieuwe TikTok-video. Lennert heeft dus blijkbaar een cosmetische ingreep ondergaan. Wel op een andere manier, ten opzichte van andere reality-sterren, maar wauw! Op TikTok laat hij de before en after zien. En je ziet overduidelijk het verschil.

“Super goed dat je dit deelt”, reageert een volger. “You look good bro”, reageert een ander. Een heleboel mannen reageren onder de Islander met de vraag waar hij de transplantatie heeft laten doen en wat voor prijskaartje er aan hangt. Zullen onze mannen straks ook met Lennert-haar, buikspieren en een scherpe kaaklijn rondlopen? We klagen niet..

@lennertegghe

Changed my life bigtime ✨💛#hairtransplant #loveisland #hairtransformation #loveislandnl

♬ locked out of heaven sped up – xxtristanxo