Trends komen en gaan en elke week is er wel weer iets nieuws op TikTok, zo komen er ook vaak trends die fashion gerelateerd zijn voorbij. Volgens TikTok is deze jurk de revenge dress. Als het net uit is met je lover en je hart in duizenden stukjes is gebroken, dan kan je wellicht met deze jurk wraak nemen.

revenge dress
Bron: Mango

Revenge dress

Dus, wat is er zo speciaal aan deze jurk? Deze satijnen, lange jurk met een korset en split aan de zijkant is de perfecte wow-factor. En weet je wat ook zo leuk is, je kan deze jurk gewoon bij de Mango halen! Maar wat is een revenge dress of wraakjurk nou eigenlijk?

De term is geassocieerd met prinses Diana die toen een zwarte, nauwsluitende jurk droeg. En ze droeg die jurk toevallig op dezelfde avond toen Prins Charles, haar ex-echtgenoot, bekende op nationale televisie dat hij was vreemdgegaan. De kenmerken van zo’n revenge dress is dat ze altijd zwart zijn. De kleur moet je zelfverzekerd en krachtig laten voelen en eruit zien.

Mango

Zoals we net zeiden, kan je deze prachtige jurk gewoon bij Mango halen. Er hangt wel een iets duurder prijskaartje aan. Voor €149,99 kan je de jurk kopen. Je kan ‘m online bestellen, maar als je de jurk gelijk in handen wil hebben, kan je ook naar de Mango lopen, want het is ook al verkrijgbaar in de winkel.

Hieronder zie je hoe de revenge dress eruit ziet. Combineer het met zwarte hakken, een diamanten halsketting, armband en ring. Of je combineert de jurk net zoals het model op de foto’s. Zij combineren het met een panty en grote oorbellen, dat staat ook super prachtig. Met deze jurk neem je zeker weten wraak op je ex of iemand uit het verleden.

@kl.tips Try on posted ✨ #newinmango #revengedress #blackdress New in mango #mangocollection #mangodress #datenightoutfit #dateoutfit #outfitideas #pourtoii #fypシ #fashiontiktok #ootdinspo ♬ Beyonce – AMARNI

revenge dress
Bron: Mango

 

revenge dress
Bron: Mango
revenge dress
Bron: Mango