Rianne Meijer, influencer en YouTuber, heeft een heftig bericht op haar Instagram gedeeld. Rianne heeft een miskraam gehad.

Bron: @rianne.meijer

Not meant to be

Rianne Meijer en haar man Roy Atiya zijn eerder dit jaar in het prachtige Italië getrouwd. Een supermooi moment voor het stelletje dat al jaren hoteldebotel op elkaar is. Wat de meeste koppels willen, wensen Roy en Rianne ook, namelijk huisje, boompje, beestje. Maar helaas was dat voor Rianne en Roy nu nog even niet weggelegd…

Miskraam

Op Instagram vertelt Rianne Meijer afgelopen weekend een miskraam te hebben gehad na zes weken zwanger te zijn geweest. “Ik ben er vrij vroeg achter gekomen dat ik zwanger was… en wauw, wat was ik blij”, schrijft ze. “Ik heb van elke minuut genoten en kon niet wachten om dit met jullie te delen, maar helaas was het niet meant to be.” Rianne schrijft dat het haar heel veel verdriet doet en dat ze het daarom zo snel wilde delen. “Nadat ze met haar familie heeft gepraat, realiseerde zij zich hoeveel vrouwen ook zoiets hebben meegemaakt. Rianne vind het fijn om te weten dat ze niet alleen is en deelt het volgende met haar volgers: “Als je dit leest en hetzelfde hebt meegemaakt, je bent ook niet de enige, hoewel je dat waarschijnlijk al weet. Big hugs.”

Reacties

Ondanks het verdriet wat Rianne voelt, krijgt ze binnen no-time een heleboel reacties: “Zo verdrietig is het om mee te maken, veel liefs voor jullie”, “Heb dit meegemaakt, nu heb ik twee engelen naast me slapen. Alles komt goed”, reageert een andere volger. Ook Abbie Herbart, die onlangs ook een miskraam heeft gehad, maar begin van de maand in verwachting is van haar tweede kindje, reageert op Rianne’s verdriet: “Ik stuur je de dikste knuffels!”