Heftig nieuws voor onze Expeditie Robinson-presentator en zijn naasten: Rick Brandsteder is opgenomen in een afkickkliniek. Dit nieuws bevestigde zijn management aan Shownieuws.

Rick Brandsteder afkickkliniek
Bron: Expeditie Robinsom

Afkickkliniek

Expeditie Robinson-presentator Rick Brandsteder staat afgelopen tijd vaker in de spotlights. Zo zouden er roddels zijn dat hij en mede-presentatrice Nicolette Kluijver meer dan vrienden zouden zijn en dat zijn relatie met alcohol niet al te gezond is. Rick lag eerder onder vuur bij verschillende juicekanalen die filmpjes deelden van een dronken Rick. Op een filmpje die roddeltante Yvonne Coldeweijer op haar kanaal plaatste, zagen we bijvoorbeeld eerder dit jaar hoe Rick in Málaga stomdronken over de airport zwalkte.

Het management van Rick bevestigt dat de presentator opgenomen is in een afkickkliniek. De reden is onbekend, maar wij kunnen ook wel een gokje wagen dat het iets te maken heeft met alcohol. Eén plus één is twee toch? Goed, het management vraagt hierbij Rick toch met rust te laten. “Hij is aan zichzelf aan het werken. We hebben af en toe contact en het gaat redelijk goed met hem. Wij zijn heel trots op hem dat hij dit doet. Daar willen we het bij laten”, aldus het management van Brandsteder.

Rick Brandsteder afkickkliniek dronken
Bron: @lifeofyvonne

Geruchten

Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver presenteren sinds dit jaar samen Expeditie Robinson. Dagen zitten ze op elkaars lip tijdens de opnames. Het is dan ook niet raar als je elkaar op een gegeven moment wel een beetje ziet zitten. Als je zo vaak met elkaar bent, creëer je natuurlijk een band. Helemaal niet zo vreemd dus dat deze twee elkaar hebben gevonden.

Twee weken geleden plaatste Nicolette een intieme foto op Instagram, maar deze haalde ze daarna ook weer snel weg. Heeft ze de foto per ongeluk geplaatst? We think so. Helaas voor Nicolette zijn de juicekanalen er sneller bij dan ze dacht. Benieuwd naar de verwijderde foto? Bekijk hem op de site van Reality.nl