De twee presentatoren van Expeditie Robinson Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver, zouden volgens geruchten meer zijn dan alleen vrienden. Nicolette bevestigd dat nu zelf ook door op Instagram een intieme foto met Rick te plaatsen. Zouden de twee echt een relatie hebben?

Nicollete Kluiver en Rick Brandsteder
Bron: Expeditie Robinson

Per ongeluk?

Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver presenteren sinds dit jaar samen Expeditie Robinson. Dagen zitten ze op elkaars lip tijdens de opnames. Het is dan ook niet raar als je elkaar op een gegeven moment wel een beetje ziet zitten. Als je zo vaak met elkaar bent creëer je natuurlijk een band. Helemaal niet zo vreemd dus dat deze twee elkaar hebben gevonden.

Gister plaatste dan ook Nicolette een intieme foto op Instagram, maar deze haalde ze daarna ook weer snel weg. Heeft ze de foto per ongeluk geplaatst? We think so. Helaas voor Nicolette zijn de juicekanalen er sneller bij dan ze dacht.

Niet de eerste keer

Er gaan al langer geruchten rond dat de twee presentatoren een relatie zouden hebben. Er verschijnen steeds vaker beelden van de twee die intiem zijn samen. In september vierde Nicolette haar verjaardag en Rick was er ook bij. Het was een gezellige avond, zelf zo gezellig dat de twee elkaar een zoen op de mond gaven. Oeh la la. Deze intieme gebeurtenis stond op film en was voor Rick blijkbaar heel normaal, want geschrokken reageerde hij niet.

Het kan zijn dat de zoen inderdaad een verjaardag’s zoen is geweest, maar nu lijkt Nicolette zelf te bevestigen dat het misschien helemaal niet zo was. De foto die ze gisteren plaatste had namelijk de caption: “En ik ben niet eens jarig”. Benieuwd naar de verwijderde foto? Bekijk hem op de site van Reality.nl