Robbert Rodenburg heeft de afgelopen periode niet stilgezeten. De presentator besloot zijn bezoekjes aan de McDonald’s over te slaan en dook juist vaker de gym in. En dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Robbert heeft een heuse killerbody en deelt dit vol trots met een transformatiefoto op Instagram.

Robbert Rodenburg
Bron: Instagram @robbertrodenburg

Veel uren zweten

“Iets minder vaak McDonald’s, af en toe een wijntje minder en vooral heel veel uurtjes zweten”, begint Robbert bij de before- en after foto op Instagram. “Mijn persoonlijke doel is nog lang niet bereikt, maar toen ik vanochtend deze twee foto’s even naast elkaar zette (links is een aantal jaar geleden) was ik best een beetje trots.”

Op de twee foto’s zien we Robbert zonder shirt poseren. Op de rechterfoto zien we hoe de spieren van Robbert een stuk beter zichtbaar zijn. Robbert, you look good. 

Mentale verbetering

Robbert verklapt dat hij zich beter dan ooit voelt, en dat heeft niet alleen met zijn fysieke verandering te maken. “Ik zit beter in mijn vel dan ooit (niet enkel lichamelijk, ook mentaal) en dat is wat mij betreft een reden om het te vieren met een biertje. Cheers!”, sluit Robbert af.

Volgers van Robbert zijn enorm enthousiast over de transformatie. Via Instagram stromen de complimentjes dan ook binnen. “Helemaal het mannetje”, “Echt knap bezig” en “Wauw!!!”, klinkt het in de comments. Al zijn sommige volgers het met het ‘wijn-gedeelte’ niet helemaal eens. “Looking good 😍 maar….wijntje minder???”

Lees ook: Harrie Snijders (EOTB) bijna niet te herkennen na transformatie