Stofzuigen, echt een *** werkje. Vervloek jij dit huishoudelijke taakje ook zo erg? Dan is de robotstofzuiger van de Lidl jouw redding. De robotstofzuiger is te koop bij Lidl, helemaal niet duur en als kers op de taart zijn de beoordelingen ook nog eens enorm goed.

De robotstofzuiger

Zoals iedereen weet kan je geweldig boodschappen doen bij Lidl, maar dat is niet het enige. Lidl heeft parels van producten op hun website en in de winkel. Zo heb je dus ook de robotstofzuiger. Hoe lekker is dat? Een stofzuiger die al het werk doet, terwijl jij languit op de bank ligt.

Als de robotstofzuiger een volle batterij heeft kan hij maximaal een uur stofzuigen. Als hij eenmaal klaar is gaat de stofzuiger terug naar het laadpunt en hangt-ie zichzelf weer aan de lader. De robot heeft vijf verschillende reinigingsprogramma’s voor zowel harde ondergronden als tapijten tot 1 cm hoog. Hoe chill?!

De reviews

De reviews over deze robotstofzuiger zijn ontzettend positief. De stofzuiger was in Duitsland en Tsjechië al te koop en de kopers in ons buurland zijn mega enthousiast over het prachtige apparaat. Zo zegt iemand: “Super goede robotstofzuiger voor een mooie prijs. Doet het echt uitstekend. Voorheen had ik en Zaco, die zelfs duurder was, maar die is vergeleken met deze stofzuiger zeer slecht. Ben er echt super blij mee! Aanrader!”

robotstofzuiger
robotstofzuiger

Hoeveel betaal je voor de robotstofzuiger

Zoals we al eerder vertelden is deze robotstofzuiger zeker niet prijzig voor wat je krijgt. Je kan het apparaat aanschaffen voor maar liefst 159 euro. En als we de reviews mogen geloven valt dat dus hartstikke mee, aangezien een soortgelijk apparaat van andere merken meestal een stuk duurder is. Shop de robotstofzuiger nu hier.

Lees ook: Lidl verkoopt mega schattige elektrische mini-vespa voor kids