Was Bohemian Rhapsody afgelopen jaar jouw favo bioscoop film? Dan hebben we weer iets nieuws waar jij je op kan verheugen want ROCKETMAN is een musical fantasy gebaseerd op de legendarische Elton John en het begin van zijn muziekcarrière wat dit jaar in de bioscoop verschijnt.

rocket man elton john FEM FEM

Taron Egerton, die we kennen van onder andere de Kingsman-films, kruipt in de huid van Elton John. De film, die geregisseerd is door Dexter Fletcher, zal vanaf 30 mei in de bioscoop te zien zijn met de meest geliefde nummers van Elton, allemaal gezongen door hoofdrolspeler Taron.

Voor de officiële filmposter hebben ze bij fotograaf David LaChapelle aan de deurbel getrokken. Een man die een aantal van de meest iconische beelden uit de carrière van Elton John heeft vastgelegd.

ROCKETMAN

ROCKETMAN vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur en zoals we net al aangaven is de film vanaf 30 mei in de bioscoop te zien.  Voor jullie alvast een voorproefje:

Lees ook: deze serie wordt jouw nieuwste Netflix verslaving.