Het is al een tijdje geleden dat Lars Veldwijk en Monica Geuze uit elkaar zijn. De brunette is inmiddels al een paar jaar gelukkig met partner Robbert Kroese en ook Lars lijkt nu de liefde weer gevonden te hebben. Volgens roddels dan.

Lars Veldwijk vriendin
Bron: @larsveldwijk

Lars en Monica

Dat Lars Veldwijk en Monica Geuze uit elkaar zijn, dat is nieuws van een eeuw geleden. De twee lagen qua communicatie niet op een lijn, waardoor ze uit elkaar gingen. “Vlak voordat we uit elkaar gingen zijn we in therapie gegaan om beter met elkaar te leren communiceren”, legde Monica uit in haar podcast Geuze & Gorgels. “Dat is toen niet gelukt en uiteindelijk zijn we alsnog uit elkaar gegaan.” De twee kunnen nu beter communiceren dan ooit, wat ook belangrijk is voor de kids. Ze vervolgt: “Ik denk nu dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn.”

Inmiddels zit Monica alweer een paar jaartjes met haar hoofd in de wolken. Ze woont nu met liefje Robbert Kroese in een huis van maar liefst 1,6 miljoen euro in het centrum van Amsterdam. Dat heeft ze goed voor elkaar gekregen. Maar Monica lijkt niet alleen gelukkig te zijn met haar lover, want ook Lars lijkt weer de liefde te hebben gevonden. Volgens Reality FBI dan.

Roddels

Volgens het juicekanaal heeft Lars Veldwijk namelijk een nieuw liefje. “Anonieme, maar betrouwbare bronnen hebben dit kanaal laten weten, dat hij sinds kort iets heeft met de Scheveningse Alice Damiana. Ze werden gisteren samen gespot op een event”, schrijft Reality FBI. De foto zie je hieronder:

Lars Veldwijk vriendin roddel
Bron: @reality_fbi

Het is dan ook opmerkelijk dat Alice in haar bio de letter ‘L’ heeft staan. Reality FBI schrijft in een Instagram Story dat de voorletter ergens anders voor staat dan de naam van haar (misschien wel) nieuwe lover. Wij zijn dan ook heel erg benieuwd of de twee een stel zijn of niet.