De relatie van Antonio en Cleo leek Temptation Island niet te overleven, maar in Nederland gaven de twee het toch nog een kans. Opnieuw bleken de twee geen match made in heaven en eindigde ook deze nieuwe poging tot een relatie in een breuk. Met Antonio lijkt het gelukkig goed te gaan, want hij heeft het volgens een juicekanaal gezellig met een bekende EOTB-ster.

Niet meer samen

Even leek het erop dat Antonio en Cleo na Temptation Island toch nog bij elkaar zouden komen. Na een fikse ruzie tijdens het laatste kampvuur, deelde Antonio een aantal weken na de laatste uitzending van het programma een foto van Cleo op Instagram Stories. “Mijn droomvrouw”, schreef hij bij de foto van Cleo.

Hoe lang de twee hun relatie nog een twee de kans hebben gegeven, is niet duidelijk. Wel weten we dat Antonio en Cleo nu niet meer samen zijn. Onlangs gaven ze dit namelijk in een vragenrondje op Instagram Stories duidelijk aan.

Nieuwe romance?

Het moge duidelijk zijn dat Antonio deze breuk inmiddels verwerkt heeft, want volgens Reality FBI had hij het namelijk erg gezellig met een andere dame. In een bericht claimt het juicekanaal namelijk dat Antonio is gespot met EOTB-ster Rowan Tess van den Heuvel.

Rowan kwam destijds in het programma Ex on the Beach: Double Dutch als ex van Harrie Snijders. Hoe Antonio en Rowan elkaar hebben leren kennen, is niet duidelijk. Maar gezellig hebben ze het volgens Reality FBI wel.

Volgens het juicekanaal hebben de twee samen gedatete en zou het erg gezellig zijn geweest. De twee hebben zelf nog niets over deze fling verteld, maar we zijn erg benieuwd wat hier uit gaat komen.

Lees ook: Dit is de echte reden achter de breuk tussen Love Islands Job en Esmee