We horen je denken: rode wijn thee? Precies ja. Rode wijn thee. Wil je het gevoel hebben dat je de hele avond een lekkere merlot of rioja drinkt? Maar daar dus niet de hoofdpijn van overhouden? Dan is dit de perfecte oplossing voor jou.

Merlot zonder kater

‘Misschien is het nog niet sociaal geaccepteerd als je op een feestje met een kopje thee rondloopt. Maar degenen die je uitlachen, lachen de volgende ochtend niet meer als ze wakker worden in het bed van hun ex met paarse tanden en de ergste kater ooit.’ Aldus Firebox, aanbieder van de rode wijn thee. Nou, wij zijn het er helemaal mee eens.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Firebox (@firebox) op

Dé uitvinding voor de wijnliefhebber

De wijn-thee smaakt naar merlot, ruikt naar merlot en ziet er ook uit als, je raadt het al, een merlot. De thee is volledig natuurlijk en bevat geen druppel alcohol. Een doosje van de rode wijn thee van 80 gram losse theeblaadjes kost 11,99 euro. Maar dan heb je ook wat, namelijk dé uitvinding voor wijnliefhebbers.

Onze tip: schenk hem in een wijnglas. Zo kun jij op een feestje genieten van jouw eigen rode wijn, zonder dat iemand iets doorheeft. Wel is het handig om eerst te wennen aan het idee van een warme kop wijn.

Durf jij het aan? Je koopt de Red Wine Tea hier.