Voor Love Island-finalisten Mert en Sunita is het avontuur nog maar net voorbij en de romance tussen de twee begint nu al uit te doven. Het zag er naar uit dat tortelduifjes Mert en Sunita elkaar helemaal hadden gevonden, nadat Sunita Merijn inruilde voor bombshell Mert. Toch blijkt er wat gebeurd te zijn tussen het tweetal…

Bron: Love Island

Love Island

We weten het allemaal nog, het moment dat Sunita herkoppelde met All Star Mert en de smoorverliefde Merijn alleen de villa binnenliep. Akward! Ja, dat was niet best. Toch bleken de kijkers helemaal happy te zijn met het nieuwe koppel. Gelukkig! Het duo groeide steeds dichter naar elkaar… niet gek wanneer je 24/7 op elkaars lip zit. Na hun Love Island-avontuur hebben Mert en Sunita elkaar nog vaak gezien, en daar mochten we gelukkig van meegenieten.

Bron: Love Island

Kort maar krachtig

Helaas was de romantiek van korte duur, want Mert en Sunita hebben alle foto’s met elkaar verwijderd. Wat is er gebeurd?! De kans dat het stel uit elkaar is, is groot. Dát Love Island-koppels niet meant to be zijn, dat is niet zo shocking. Maar dat dit zo snel zou gaan, dat had niemand verwacht. Zal Sunita spijt hebben van de switch die ze heeft gemaakt tijdens de herkoppeling? Of was Mert meer in love met zichzelf dan met Sunita?

Verdacht

Op Instagram heeft Love Islander Merijn gereageerd op een vraag die zijn volgers hebben gesteld. Is dit misschien een niet bedoelde aanwijzing dat Sunita en Merijn weer daten? Of zal Merijn toch voor Imen, Raphaëlla of helemaal iemand ander zijn gegaan?