Alle sterrenbeelden: hou je vast, want op 9 december 2023 gaat er iets magisch gebeuren. Je weet wel, terwijl we nog steeds die cuffing season vibes voelen, lijkt het alsof liefde een beetje op de achtergrond is geraakt sinds de zon chillde in Boogschutter op 22 november. Maarre, rustig aan, dat betekent niet dat we onze schot niet moeten wagen bij die crush van ons. Want er is licht aan het einde van de tunnel!

Romantische dag december astrologie

Meest romantische dag in december

Het leek er gewoon op dat onze gevoelens een beetje all over the place zijn deze tijd van het jaar. Maar dit duurt niet meer lang volgens de horoscoop. 9 december staat voor de deur. Enne, dit belooft een hoop goeds voor de romantische types onder ons.

Op 9 december staat Venus in Schorpioen in de spotlight, en ze gaat een soort kosmische tango aan met Jupiter, die op dat moment retrograde is in Stier. Oftewel: romantiek op een heel ander level. Deze planeten beloven dat onze drang naar plezier en diepere connecties door het dak zal gaan voor iedereen, ongeacht je sterrenbeeld.

Cadeautje van de sterren

Het schijnt dat wanneer Venus en Jupiter elkaar tegenkomen, het een soort feestje is van zelfverwennerij. Enne nu, met Jupiter in het door Venus geregeerde Stier, is het alsof het universum zegt: “Geniet ervan, jullie verdienen het!” En dit moet je dus ook met beide handen aangrijpen!

Door deze kosmische samenkomst, gaan we plotseling allemaal verlangen naar wat intimiteit en echte connectie. Na een tijdje van aarzeling en afwachten, wordt het eindelijk tijd om die liefdesenergie te omarmen. Dus, zorg dat je contact opneemt met je crush of plan alvast een date night in, want op 9 december wordt het serious business voor de liefde. Verwacht een romantische vibe die je nog lang zal bijblijven. Vergeet Valentijnsdag. 9 december is gewoon dé perfecte dag om die emotionele connecties te versterken en je hart wijd open te gooien. Love it!

Dus, schrijf het in je agenda, vertel je vriendinnen dat ze deze dag niet moeten overslaan, want 9 december wordt een dag om te onthouden. Romantiek, liefde en al die lovey dovey vibes waar we stiekem allemaal op hopen. Cheers to love!