Na het succes van de films van ‘Soof’ en ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ kunnen we in oktober een nieuwe romantische komedie verwachten met Elise Schaap in de hoofdrol. Elise heeft heel even afscheid genomen van haar personage uit Undercover om in de rol te stappen van een dame werkende als echtscheidingsadvocaat die nog gelooft in echte liefde. Of zorgt haar baan er juist voor dat dat niet meer zo is..?

romantische komedie FEM FEM

Romantische komedie ‘Wat is Dan Liefde’

Het verhaal gaat om echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) die de kans krijgt om partner te worden bij een commercieel kantoor waar ze wel toe zijn aan wat verandering. Cato lijkt de aangewezen persoon om de brallerige advocaten die alleen hun zakken willen vullen een stukje moraal bij te brengen. Ze is namelijk idealistisch, ambitieus en absoluut niet onder de indruk van het old boys network. Maar dan ontmoet ze haar collega Gijs (Maarten Heijmans) die alles vertegenwoordigt waar zij een hekel aan heeft. Zij is een kind van gescheiden ouders en vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier met elkaar om moeten gaan. Gijs gooit liever wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een vechtscheiding. Cato en Gijs moeten verplicht samenwerken waarbij ze gedwongen worden om hun eigen overtuigingen over de liefde en huwelijk onder de loep te nemen waardoor ze allebei met het volgende moeten omgaan: kan je eigenlijk wel in de liefde geloven als je van scheidingen je werk hebt gemaakt?

Wat is Dan Liefde is vanaf 17 oktober in de bioscoop dus tot die tijd zijn dit de films en series op Netflix waar je de volgende paar maanden zoet mee zal zijn.