Romée is ongetwijfeld een van de meest besproken kandidaten uit Ex on the Beach: Double Dutch. Ook niet gek nadat ze Lynn en Giovanna meerdere malen aanviel. Daarnaast heeft zij ook een groot bereik op haar Only Fans-account waar ze bakken geld mee verdient. Wat botox hier en wat fillers daar, Romée is daar absoluut niet vies van. Maar hoe zag ze er voorheen uit?

Bron: Ex on the Beach: Double Dutch

Cosmetische Ingrepen

Dat EOTB-deelneemsters heel wat aan zichzelf laten doen is geen shocking news. En daar zijn de meiden hartstikke eerlijk over! In een vragenrondje op Instagram is realityster Romée openhartig over haar cosmetische ingrepen. “Ik heb mijn tanden laten doen, ik heb fillers in mijn lippen en botox in mijn frons en voorhoofd”, schrijft ze. Ook heeft zij in 2017 een borstvergroting ondergaan. “Ik vind dat persoonlijk mooier. Niet omdat ik ‘hetzelfde’ wil zijn als anderen.”

Gisteren plaatste Romée een foto op Instagram van haar nieuwe look. Haar lippen zijn weer heerlijk bijgewerkt, en wauw… wat mooi! Romée vertelt voor de Russische manier te zijn gegaan. “The flat lips.” Het tegenovergestelde van “duck” lippen dus. We love to see her shining!

Bron: @romeeeeeyy

Vroeger

Dat Romée geen gebrek heeft aan zelfverzekerdheid, is niet altijd het geval geweest. Niet gedacht hé? Op Instagram heeft ze laten weten dat zij ook wel eens onzeker is. “Probeer jezelf niet te veel te vergelijken met het ideaalbeeld dat je ziet”, reageert ze. “Ik deed dit voorheen ook echt en dat drijft je echt tot waanzin.”

Eén jaar terug deelde Romée foto’s op haar Instagram verhaal. Ze stelde zich kwetsbaar op en liet zien hoe de blondine er uit zag zonder de cosmetische ingrepen. De verschillen zijn duidelijk, maar wat zag er toen al mooi uit. Nergens om onzeker over te zijn! A natural beauty.

Bron: @romeeeeyy