Romee Strijd beviel nog geen jaar geleden van haar tweede dochtertje en doet er nu alles aan om weer langzaam terug in shape te komen na deze bevalling. Op YouTube neemt ze haar volgers mee in het proces en deelt ze precies wat ze allemaal eet op een dag. Ben jij benieuwd? Wij zetten het voor je op een rijtje, zodat je er weer een beetje inspo uit kunt halen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Romee Strijd

De 28-jarige Romee Strijd kun je kennen als model van onder andere Victoria’s Secret, maar inmiddels van veel meer. Zo is ze eigenlijk inmiddels ook influencer, deelt ze al jaren alles over haar leven op YouTube én heeft ze haar eigen merk Naetur opgezet. Buiten het feit dat we een kijkje krijgen op carrièregebied, deelt ze ook regelmatig wat persoonlijke privékiekjes. We zien dan haar twee té schattige dochters en vriendlief Laurens van Leeuwen voorbij komen.

Alles wat Romee Strijd eet op een dag

Romee Strijd is dus inmiddels moeder van twee, maar blijft natuurlijk model. Dat betekent dat ze na haar bevalling graag zo snel mogelijk weer lekker in haar vel wil zitten, want dit wil ze immers ook uitstralen op de foto’s die er van haar gemaakt worden. Afgelopen week besloot ze op YouTube te delen wat ze nu eet op een dag om weer helemaal in shape te komen na haar tweede bevalling, die ze inmiddels al zo’n negen maanden geleden had.

In de video deelt Romee Strijd dus precies wat ze op dit moment eet op een dag om op haar oude gewicht te komen. Wel zegt ze erbij dat dit natuurlijk voor iedereen anders is. Ze bedoelt hiermee te zeggen dat in shape zijn voor haar heel anders kan zijn dan voor iemand anders. Het is dan ook niet verstandig om haar eetpatroon niet één op één over te nemen, want ieder lichaam heeft zijn eigen behoeften. Luister dus altijd goed naar je eigen lichaam!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Onbijt

Romee begint haar dag het liefst met een koffie om lekker wakker te worden. Omdat het nu zomer is, kiest ze wel voor een ijskoffie. Hiervoor gebruikt ze koffie, ijsklontjes en havermelk. Niet veel later begint ze aan haar ontbijtje, welke ze al eerder geprept heeft, zodat ze ‘m zo kan opeten. Ze kiest voor chiapudding, gemaakt van chiazaad met havermelk. Hier doet ze dan nog wat stevia vanille drops, bevroren blauwe bessen, walnoten én gojibessen doorheen. Dit is overigens niet het enige dat ze eet tot aan de lunch, want aan het einde van de ochtend maakt ze nog eens proteïne shake met banaan, bevroren blauwe bessen, water én chocolade proteïne poeder.

Lunch

’s Middags gaat Romee voor gevulde wrap. Ze maakt eerst zelf guacamole zoals zij het lekker vindt. Daarnaast bakt ze nog scrambled eggs. Vervolgens belegt ze de wrap met de guacamole, het ei, wat chilivlokken en feta-kaas. Ze doet er nog wat zout en peper bij en rolt de wrap vervolgens op. Daarna is ‘ie klaar om op te eten! Zo makkelijk kan het zijn.

Diner

’s Avonds gaat ze voor een lekker, maar simpel en gezond pastaatje. De pasta zit vol met groenten als ui, spinazie en tomaat. Verder voegt ze ook zalm toe én maakt ze een sausje van ricotta én Parmezaanse kaas. Ze kiest voor volkoren spaghetti bij de saus, zodat het lekker vult.

Bekijk hieronder de video waarin ze stap voor stap uitlegt hoe ze de recepten uitvoert:

Lees ook: Romee Strijd maakt zich zorgen om gezondheid: ‘Worstel er al een tijd mee’