Romee Strijd en haar verloofde Laurens van Leeuwen zijn al een tijdje bezig met hun eigen droom villa. Samen gaan zij met hun dochtertje Mint verhuizen naar het Zuid-Hollandse dorpje Pijnacker. Hun droomhuis is bijna af en Romee Strijd heeft eindelijk een sneak peek gedeeld op haar Instagram.

bron: @romeestrijd
bron: @romeestrijd

Zelf ontworpen ‘droomvilla’

Naast dat Romee Strijd er altijd voor zorgt dat zij er prachtig uitziet, heeft zij qua interieur ook een bizar goede smaak. Voor het eerst heeft het top model een sneak peek op Instagram gedeeld.  Onder de foto schrijft ze: “Een kleine peek van ons nieuwe huis. Home tour coming soon“. Op de foto zelf zie je Romee poseren voor haar prachtige ‘nieuwe’ keuken. Wij kunnen niet wachten op de Home tour, om de rest van het ‘droomhuis’ te bekijken.

Op de foto is te zien dat Romee het interieur van haar huis liever rustig houdt, aangezien ze veel grijs- en zandtinten gebruikt. Verder is er in het huis gebruik gemaakt van een hoop natuurlijke materialen. Dit laat Romee verder allemaal zien in haar story’s.

Romee Strijd
Instagram: @romeestrijd
Romee Strijd
Instagram: @romeestrijd
Romee Strijd
Instagram: @romeestrijd

De prijs

Wow! Aan de foto’s kan je écht zien dat het een droomvilla is. Het is prachtig. Zo’n villa moet dan ook zeker wel wat gekost hebben. De twee hebben voor hun droomvilla zo’n 640.000 euro betaald. Alleen moesten zij dan nog wel een hele hoop verbouwen, maar het resultaat mag er dan ook wezen. Het is helemaal naar hun wens verbouwd, en het lijkt erop dat ze (nu al) mega blij zijn met alles!

Lees ook: Zo ziet het knappe zusje van topmodel Romee Strijd eruit