Op dit moment is Romy Monteiro aan het genieten van een tropische vakantie in het zonovergoten Thailand met liefje Jasper. Ze plaatste een prachtige bikinifoto op haar Instagram, maar niet alle reacties waren positief. Ze kreeg nogal wat commotie. De zangeres besloot daarom op een sarcastische manier hier op te reageren.

romy monteiro comeback bikinifoto
Bron: @romymonteiro

Bikinikiekje

Eerder deze week deelde Romy Monteiro een prachtig bikinikiekje in het prachtige Thailand. En niet zomaar een foto, een professionele foto gemaakt door lover Jasper. Hoewel een hoop mensen mooie en lieve reacties onder de foto reageerden, was er ook flink wat haat. “Ik zou mijn hond er nog vanaf halen”, schrijft iemand. “Gadver. Je zou er maar overheen moeten”, reageerde een ander.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Gelukkig overschaduwen de positieve berichten, de negatieve. “Prachtige foto jij maar ook je vriend kan trots zijn op wie jij bent”, en “Je ziet er goed uit meid. Veel mensen zijn gewoon jaloers, niks van aantrekken”, reageren ze onder de post.

Romy reageert

Toch laat de zangeres dit niet onbesproken en reageert ze op alle haters door nieuwe foto’s te plaatsen. “Aangezien er wat commotie was om een bikinifoto, hier een hele serie voor jullie genaamd: ‘Neem een (goede)fotograaf als vriend en sleur hem naar een tropisch eiland,” aldus Romy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)