Na het ontdekken van een baan waarbij je betaald krijgt om pizza te eten hebben er weer iets ontdekt voor onder het kopje ‘droombaan.’ Wat dacht je van tachtig dagen lang de wereld rondreizen en gin drinken?

gin tonic reizen FEM FEM

Reizen en gin drinken

Samen met Inception Group, een internationaal horecabedrijf, heeft Bombay Sapphire een vacature openstaan voor twee mensen voor het volgende: gin drinken en de wereld rondreizen. Het is de bedoeling dat deze twee er voor zorgen dat de pas geopende cocktailbar in Londen (Mr Fogg’s Society of Exploration) van meer zichtbaarheid gaan voorzien. De bar ligt in het bruisende deel van Londen (Soho) en de naam van de bar is geïnspireerd op het bekende boek ‘De Reis om de Wereld in 80 Dagen‘ van Jules Verne.

Tijdens de 80 dagen ga je ook nog eens op schattenjacht. In verschillende wereldsteden zijn er pakketjes met specifieke ingrediënten verstopt. Zo is er in Bombay iets te vinden, Hong Kong, Parijs, New York, Tokio en San Francisco. Jouw opdracht is om alle pakketjes terug te brengen naar Londen. Op basis van alle gevonden ingrediënten zal er een nieuwe cocktail worden gemaakt die in de bar zal worden geserveerd. De naam van de cocktail (niet geheel verrassend): Around the World. Nog een belangrijk onderdeel van de 80 dagen: de onvergetelijke reis moet worden vastgelegd in de vorm van foto’s en video’s op social media.

Lijkt het je wat? Zorg dan dat je jezelf voor 27 augustus aanmeldt.