Wie Ronnie Flex is, hoeven wij jullie waarschijnlijk niet uit te leggen. De rapper is al sinds dat hij 14 jaar is bezig met muziek maken. Sinds zijn grote hit met Lil’ Kleine heeft hij al voor veel uitverkochten zalen opgetreden. Wil je Ronnie Flex nou boeken op je eigen party? Weet dan dat je echt een bizar bedrag moet betalen.

Ronnie Flex optreden bizar bedrag
Bron: @ronnieflex

Ronnie Flex

Ronnie Flex is al bijna heel zijn leven bezig met muziek maken. Vanaf zijn 14e was hij al bezig met het maken van beats en later ook rappen. Toen hij nog maar 16 jaar oud was stond hij al op het podium van het festival Mysteryland. Niet gek dus dat hij nu ook één van de grootste Nederlandse artiesten op dit moment is, met een aantal hele grote hits op zijn naam.

Het kan namelijk niet anders dan dat je zijn nummers als Meisjes blijven meisjes en Energie inmiddels al helemaal uit je hoofd kent. En misschien heb je Ronnie Flex ook al wel eens live op zien treden. Hij heeft namelijk onder andere op festivals gestaan als Pinkpop en Lowlands, maar hij heeft ook meerdere optredens gegeven tijdens zijn clubtour.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

Zoveel kost een optreden

Lijkt het je nou helemaal geweldig om Ronnie Flex te boeken voor je eigen event? Dan is dat gewoon mogelijk. Maarre, weet wel dat je dan heel erg veel geld moet neerleggen. Je betaalt namelijk minimaal €17.500,- voor een optreden van een halfuur! En voor de duidelijkheid: dat bedrag is exclusief geluid, dus de prijs van die apparatuur komt er nog bovenop. Dat is toch echt wel een hele grote zak met geld.

Lees ook: Dit verdient Goldband met een uurtje optreden