Terwijl wij allemaal al terug zijn van vakantie, geniet Roxanne Kwant nog even in Italië. En dat doet ze goed! De influencer neemt ons mee door verschillende foto’s en filmpjes te delen op haar Instagram Stories. Dit weekend verraste ze ons met een prachtige foto.

Roxanne Kwant
Bron: @roxannekwant

A bikini kinda life

Roxanne heeft afgelopen weekend een mooie foto op haar Instagram geplaatst van haar vakantie aan de Almalfi Coast. Zoals we van haar gewend zijn, gooit ze er altijd een grapje tussen. “Lekker dagje motorboten richting Texel”, schrijft ze in de caption. Ook haar volgers grappen met haar mee. Zo schrijft iemand: “De omgeving lijkt eerder op Ameland” en “Tip: de McDonalds op Texel! Zo lekker!”

De foto valt behoorlijk in de smaak bij volgers van de influencer. Hartjesogen, vlammetjes en hele lieve reacties. “Ik ben er stil van”, reageert Sophie Milzink. En: “Mooiste foto ooit”, schrijft Kelly Mexy. Wat ziet ze er inderdaad prachtig uit!

Recovery

Roxanne vertelde vorige maand dat zij en haar ex Stephan Leicher uit elkaar zijn gegaan. “Het is net uit met mijn vriend, maar het is te vers om het daarover te hebben”, zei ze in LINDA.meiden vorige week. “Ik heb geen idee hoe single zijn werkt, ik ben van relatie naar relatie gegaan. Ik wil niet harteloos naar mijn ex klinken, want ik hou nog steeds veel van hem, maar ik heb zin in een nieuwe periode. Geen onenightstands hoor, ik moet iemand wel leuk vinden om er mee naar bed te gaan” vertelt Roxanne. Ondanks dat de break-up heel vers is, ziet de influencer er onwijs goed uit. Wij snappen al die positieve reacties onder de foto van Roxanne wel.