Je leven, én daarbij vooral jezelf, niet te serieus nemen is iets wat wij nog een beetje moeten leren. Je laat je al snel leiden door een ideaal beeld over hoe je bijvoorbeeld moet handelen in een situatie, of om altijd maar het juiste doel voor ogen te hebben.. Moe word je er soms van.

Go with the flow en geniet een beetje van alles om je heen. Een social butterfly die hier goed mee weet om te gaan is de prachtige, goedlachse blondine Roxanne Kwant. Op haar social media kanalen brengt ze dan ook vooral deze boodschap over: neem het leven met een korreltje zout én laat je niet gek maken.

roxanne-kwant

Wie is Roxanne?

Roxanne Kwant is een presentatrice en online personality. Ze weet zich te onderscheiden door haar onbevangen benadering én directheid. Ze weet met haar stralende lach en flinke dosis humor het publiek voor haar te winnen.

Na haar job bij RUMAG, ontwikkelt ze samen met haar team online formats en treed ze daarnaast op als spreker tijdens evenementen, congressen en op scholen. In haar lezing over social media vertelt Roxanne onder meer over de valkuilen, de druk van social media, echte of onechte content, het verdienmodel en de inzet die je ervoor nodig hebt.

Kracht halen uit jezelf

Roxanne haar motto is om iedere dag alles uit het leven te halen. Op 12-jarige leeftijd werd ze met diabetes type 1 gediagnosticeerd, een ziekte die haar leven iedere dag in de greep houdt. Zes keer per dag spuit Roxanne met haar insuline pen om haar bloedsuiker op peil te houden en met alles dat ze doet heeft ze rekening te houden met haar fysieke gesteldheid. Roxanne laat zich door niks of niemand tegenhouden om haar dromen te verwezenlijken en ze hoopt hier anderen in te inspireren. En dat doet ze zeker!

Hier wat leuke beelden van Roxanne en haar fantastische persoonlijkheid, wij zijn in ieder geval aan het fangirlen!