Niet gewoon een lichtroze muurtje. Nee, een fél roze complete woning. And it’s huge. Én je kunt het gewoon huren via Airbnb. En het is dichtbij, want het ligt gewoon in Spanje bij Alicante. We mogen weer reizen, dus wij zeggen: spullen pakken, vriendinnen bellen en gaan!

La Muralla Roja

La Muralla Roja betekent letterlijk ‘de rode muur’. Alhoewel wij het toch echt roze vinden, levert het prachtige plaatjes op. Zo mooi dat je niet verwacht dat dit gewoon in Spanje ligt. La Muralla Roja is gebouwd door de beroemde architect Ricardo Bofill. Vanaf het balkon van het appartement via Airbnb heb je een prachtig uitzicht over de zee, die op slechts 50 meter afstand van het appartement ligt. Op 10 minuten lopen is het centrum van Calpe met leuke restaurantjes en barretjes.

Het gebouw heeft een zwembad, een dakterras waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de avondzon en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En naast het feit dat de buitenkant natuurlijk super mooi is, doet de binnenkant hier niet aan onder. Kortom, hier wil je met je vriendinnen heen. En na het zien van de foto’s helemaal.

roze-airbnb-calpe-femfem roze-airbnb-spanje-femfem la-murella-roja-roze-airbnb-femfem binnenkant-roze-airbnb-femfem roze-airbnb-zwembad-femfem roze-airbnb-blauwe-muur-femfem roze huis FEM FEM airbnb FEM FEM airbnb FEM FEM airbnb FEM FEM airbnb FEM FEM

Ben je een echte liefhebber van roze? Dan zijn deze volledig roze plekken op de wereld helemaal jouw ding.