Pastelkleuren (en dan vooral roze), zachte muren, roze marmertafeltjes en eten dat eigenlijk te mooi is om op te eten. Nanan in Polen is een ware droombestemming.

Heaven on earth

De banketwinkel Nanan is te vinden in het plaatsje Wroclaw in het zuidwesten van Polen. De roze muren zien eruit om te knuffelen, de marmer roze tafeltjes passen precies in het interieur en in combinatie met het pastelkleurige eten kunnen we dit wel Heaven on earth noemen. Je kunt je hier tegoed doen aan lekkere zoete hapjes.

Kunstwerkjes om te eten

Deze heerlijke zoete hapjes zijn eigenlijk te mooi om op te eten. Pastelkleurige macarons, roze gebakjes, hartvormige taarten en unicorn lekkernijen. Bij Nanan maken ze van elk gebakje een waar kunstwerk. We kunnen hier nog wel even over doorpraten, maar omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden, zeggen we nu; enjoy. Wanneer je in Polen bent wil je hier zeker even langsgaan.

nanan-etagere-femfem nanan-macarons-pastel-femfem nanan-unicorn-taart-femfem nanan-banketwinkel-femfem nanan-taart-pastelkleuren-femfem nanan-etalage-femfem nanan-minion-femfem nanan-roze-taart-femfem nanan-macarons-sneeuwpop-femfem nanan-gebakjes-hartjes-femfem nanan-unicorn-gebakjes-femfem nanan-interieur-femfem
Foto’s via Nanan

Nanan behoort tot een van de volledig roze plekken op de wereld, maar gelukkig hebben wij er nog meer gevonden!