Hoe kan je je Barbie-filmavond nou beter inluiden dan met een overheerlijke roze cocktail? Weten wij ook niet. Om de feministische, grappige én emotionele film te vieren, hebben wij een Barbie Espresso Martini recept voor je gevonden. Heerlijk én ook nog eens leuk om te maken!

roze Barbie Espresso Martini

Barbie Espresso Martini

“Roep de ober: “Doe mij maar een esma” (mag ik één esma, alsjeblieft?)”, zingt Roxy Dekker in haar bekende nummer Anne-Fleur vakantie. Enne, laten wij daar nou net een ander variant van hebben gevonden, perfect voor deze periode.

De film Barbie draait nu namelijk massaal in de bioscopen over de hele wereld. Jong of oud, door deze film is de liefde voor Barbie en de kleur roze helemaal back. Naborrelen en kletsen met je vriendinnen over deze film? Duh! Maar niet zonder de Barbie Espresso Martini. Dus, waar wacht je nog op? Nodig je vriendinnen uit en trek je meest roze outfit aan en maak deze leuke variant van een ‘esma’.

Ingrediënten

 • Handje ijs
 • Goede scheut vodka
 • Kopje koffie
 • Goede scheut Baileys Red Velvet Cupcake
 • Koffiebonen

Zo maak je de Barbie Espresso Martini

 1. Doe allereerst het ijs in de shaker.
 2. Gooi er vervolgens een goede scheut willekeurige vodka in, kies er eentje waar je niet al te misselijk van wordt.
 3. Maak een kopje koffie met je koffiezetapparaat én giet dit vervolgens ook in de shaker.
 4. Als laatste gooi je er een goede scheut Baileys Red Velvet Cupcake in om je Espresso Martini roze én lekker te maken.
 5. Doe je shaker goed dicht en begin met shaken. Wanneer je denkt dat alles goed door elkaar is gemixt, giet je de gehele mix in een Martini-glas.
 6. Garneer je drankje nog met enkele koffiebonen én het is klaar om op te drinken. Makkelijk, lekker én ook nog eens leuk om te maken!

Lees ook: Barbie Spritz: het ultieme drankje voor jouw girls night

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓛𝓲𝓿 ✨ (@liv.yah)