Komende zondag is het weer tijd om al onze mama’s weer in het zonnetje te zetten. Enne, we weten allemaal dat onze moeder écht een leuk cadeautje verdient. Als je nou geen idee hebt wat je kan geven, maar toch een cadeau wil geven waar ze echt iets aan heeft, hebben wij het perfecte cadeau gevonden! De Action verkoopt namelijk een prachtige roze bordenset waarmee jij je moeder deze Moederdag kan verrassen.

Action Bordenset Moederdag roze servies
Bron: @irma_van_69

Bordenset van de Action

Eerder hebben wij ook al geschreven over deze prachtige bordenset, maar toen verkocht de Action alleen nog maar een blauwe en een beige set. Nu hebben ze, precies op tijd voor Moederdag, een roze versie van deze bordenset uitgebracht. Wij zagen de set op de Instagram van @irma_van_69 en wij overdrijven echt niet als we zeggen dat we écht obsessed zijn.

Deze 18-delige set van het merk Mykonos bestaat uit ontbijtbordjes, diepe borden en dinerborden. Meer dan genoeg dus als je deze zondag een brunch met de familie wil houden. Je scoort deze set nu voor maar €39,95 bij de Action. Enne, deze set kan je natuurlijk niet alleen maar met Moederdag gebruiken. Ook op elke andere dag fleur je met deze set de hele kamer op! Snel nog voor zondag weer een tripje naar de Action maken dus!

Bordenset Action Moederdag Action

Onze Moederdag cadeau tips

Ben je op zoek naar nog een ander cadeau waarmee je je moeder in het zonnetje kan zetten? We got you! Wij hebben namelijk vijf super leuke cadeau-ideeën voor jullie op een rijtje gezet. Zo kan je voordat de week voorbij en het al weer zondag is, nog een leuk cadeautje voor je moeder halen. Want we weten het allemaal dat als iemand dat verdient, dat het onze moeders wel zijn!