Voor alle mensen die van koffie houden én de keur roze: Lidl verkoopt momenteel een roze espressomachine. En hij is ook nog eens betaalbaar!

roze espressomachine
Bron: Lidl

Roze espressomachine

Ben jij net als ons helemaal fan van de kleur roze? En ben je nog toevallig op zoek naar een espressomachine voor in je keuken of op kantoor? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lidl verkoopt momenteel namelijk een roze espressomachine, en wij zijn fan! Het is niet de eerste keer dat Lidl keukenapparatuur verkoopt in pastel kleuren. Al eerder hebben ze een messenset, staafmixers en keukenmachine in allerlei kleuren verkocht. Maar nu is er eindelijk iets voor de koffieliefhebbers. Naast de prachtige roze kleur, verkopen ze het koffiezetapparaat ook in het turquoise en antraciet. Welke kleur kies jij?

Heerlijke prijs

Naast dat deze espressomachine in onze favoriete kleur is, is hij ook nog eens betaalbaar. Voor een espressomachine betaal je meestal wel vanaf €100 tot €800, de prijzen kunnen best hoog oplopen met zo’n apparaat. Maar bij Lidl heb je ‘m voor maar €79,99 in huis. Het is alsnog een hoop geld, maar het is van goede kwaliteit, je doet er lang mee en je kan ook nog eens werken aan je barista skills. Genoeg voordelen dus om ‘m te halen.

De machine komt met een hogedrukstoompijpje. Daarmee kan je binnen no-time heet water aftappen en je kunt je melk opschuimen voor een heerlijke, warme cappuccino, latte of latte macchiato. Daarnaast krijg je er een koffielepel bij met stampertje, zodat jij goed je koffie kan zetten. Ook krijg je er een fles ontkalker bij voor het onderhoud. En ook leuk om te weten, je kan niet één bakje koffie zetten, maar twee tegelijkertijd. Hoe handig is dat!? Dus loop niet naar Lidl, maar ren. Want deze roze espressomachine moet je hebben.